Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Twang

26. april 2024 20:00-22:00

kr200,00

Fredag 26. april 2024, kl. 20.00 Haslev Bibliotek, Mødesalen “Romanen”

En koncert med Twang er uforudsigelig. Koncerten er fyldt med humor og varme, når de tre musikere går på scenen og samles om deres fælles mikrofon. Twangs besætning med guitar, violin, banjo, kontrabas og trestemmig sang er måske nok essensen af den amerikanske folkemusik, men samtidig er trioen kendt for at blande stilarter og epoker sammen, med alt fra jazz til Appalachia-musik og violinbaserede hiphop beats. De har fundet deres helt eget udtryk uden at slippe traditionen.

Twang er kendt for deres nærvær, ærlighed og tætte samspil med publikum og hinanden. Det er ikke unormalt, at publikum til deres koncerter både får tårer i øjenkrogen og griner højlydt med bandet. Publikum husker Twang for deres fænomenale trestemmige sang og deres instrumentskift, når guitaristen og banjospilleren skiftes til at spille kontrabas. Med musikalsk overskud, historier, anekdoter og drillerier binder trioen sangene sammen til en levende koncertoplevelse.

Deres egne numre rummer alt fra den dybe, hudløse melankoli til hoppende, humoristiske og satiriske hits. Og deres fortolkninger af den klassiske amerikanske sangskat løfter taget, når de med kærlighed til traditionen krydrer sangene med deres særlige Twang!

Besætningen er: Thyge van Dassen – violin og vokal, Spencer Gross – guitar, kontrabas og vokal, Peter Banks – banjo, kontrabas og vokal.

Billetpris: kr. 200,-

Køb billet på Place2Book

 

Detaljer

Dato:
26. april 2024
Tidspunkt:
20:00-22:00
Pris:
kr200,00

Arrangør

Haslev Folk Club
Telefon
24211187

Sted

Haslev Bibliotek
Jernbanegade 62
Haslev, 4690 Danmark
+ Google Maps

Billetreservation

Klik på "Deltag" - så vi ved, hvor mange stole vi skal sætte frem.
Billetten betales ved indgangen

28 Deltager
62 tilbage, 2 dage tilbage til Deltager
Registrer her